FAITH 147

Ny

Er først og fremmest anerkendt for sin unikke graffiti og gadekunst, Faith 47, er en autodidakt kunstner, der trækker inspiration fra hendes egne intuitive politiske og eksistentielle spørgsmål. Hendes kunst tager ud i former af metafor. Både abstrakt og endelig i betydning, hun går lige i hjertet med de harmoniske og sommetider mørke toner som hun maler.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

100,00 dkk

-50%

200,00 dkk

Yderligere information

Faith's billeder trives på nedbrudte biler og gamle fabrikker, støvede sideveje af tabte byer og indre by's stræder. Hendes dybe slægtskab med tabte bybillede giver hende mulighed for elegant at bringe fokus på det mest ærlige og ydmyge af miljøet. Hendes interaktioner taler til vores skrøbelighed og vores flygtige forhold til drømme, hukommelse, menneskelig interaktion og bymæssigt forfald.

 

Faith har etableret sig internationalt, udstiller hendes arbejde i gallerier og deltager i projekter over hele kloden. På trods af det, er hun stadig rodfæstet i Sydafrika, hvor jorden er rød, og hendes blod føles komfortabelt og fredeligt på kanten.