How & NOSM - The brazil diaries

Ny

De Perre tvillinger aka HOW & NOSM er tyske graffitikunstnere og professionelle vægmalere bosat i New York. I tider, hvor et væld af farver, teknikker og effekter har tendens til at over-kompensere for stil, tager How & Nosm den modsatte fremgangsmåde. Med et begrænset farvepallet, skaber brødrene iøjnefaldende vægmalerier krydret med kommentarer. Denne bog dokumenterer deres arbejde i Brasilien.

Flere detaljer

In Stock

100,00 dkk

-50%

200,00 dkk

Yderligere information

Med et begrænset farveudvalg kreerer brødrene iøjnefaldende vægmalerier med kække kommentarer. Deres underskrift 'sort, hvid & rød', indviklede mønstre, deres skarpe linier og stilistisk genkendelige former tillader klarheden i budskabet at komme i centrum.

 

"HOW & NOSM - The Brazil Diaries" er et gennemført kig på deres kunstneriske udfoldelser i Brasilien. I modsætning til alle andre steder, de har rejst til, har de fundet så stor forståelse og accept af deres kunstneriske sysler, netop dér. Den befrielse og kreative frihed det har givet dem, har vist sig i deres seneste vægmalerier og er dét der fortsat får dem til at vende tilbage efter mere.