Stay High 149

Ny

Som en pioner inden for den spirende graffiti bevægelse i begyndelsen af ​​halvfjerdserne, Stay High 149 har efterladt et uudsletteligt præg på New York City og graffiti kulturen.  Hans tags dækkede hele togvogne i NYC, hans arbejde nået først et bredt publikum med offentliggørelse af Norman Mailers bog Faith Of Graffiti i 1974.

Flere detaljer

In Stock

125,00 dkk

Yderligere information

Efter et mystisk fravær på omkring kvart århundrede fra graffiti verden, hvor han røg ud i stofmisbrug og  salg, kom Stay High 149 tilbage til graffiti kulturen for at finde ud af han var blevet et ikon. Stadig en aktiv skriver i 50'erne, Stay High 149 forbliver højt respekteret i samfundet for hans tidlige innovation og varig tilstedeværelse på gaderne. Hans historie er et must-read for alle graff maler.

En innovativ Skriver, Stay High 149 var den første til at vedtage et ikon i stedet for en typografisk tag.  Hans "Smoker" var et spin-off af logoet udviklet til 1960'ernes klassiske spion  tv-show "The Saint . "Hans" Voice of the Ghetto "tag begyndte som en anonym erklæring om eksistens på vegne af byens fordrevet og undertrykte.