Will I Go To Hell For This

Ny

Will I Go To Hell For This er en dansk bog fra tre dedikerede forfattere om graffiti på de københavnske S-tog fra 1984 til 2009.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

200,00 dkk

Yderligere information

Efter mere end to års arbejde, mere end 75 interviews og efter valg af over 600 fotos, er det endelige resultat en bog, der giver et overblik over 25 års med graffiti på og i de københavnske S-toge og giver læseren et sjældent indblik i den skjulte verden af graffiti Skriver.Vil jeg komme i helvede for dette er en ny dansk bog fra tre dedikerede forfattere om graffiti på de københavnske S-tog fra 1984 til 2009. Efter mere end to års arbejde, mere end 75 interviews og efter valg af over 600 fotos, er det endelige resultat en bog, der giver et overblik over 25 års København S-tog graffiti og giver læseren et sjældent indblik i den skjulte verden af graffiti skriver. 

At tage højde for både den lokale danske publikum og det internationale graffiti samfund, bogen kommer i to versioner, en med dansk tekst og en anden version med engelsk tekst. 

 Bogen indeholder 264 høj kvalitet, fuld farvede sider fyldt med fantastiske fotografier, oplysende tekst og spændende citater. Titlen, Will I Go To Hell For This, henviser til et pice malet af Rens i 1993, Rens har også leverede logoet og forordet i bogen. Emnet for Københavns S-tog graffiti er opdelt i 14 kapitler, der spænder fra graffiti begreber som Paneler, Window-downs, Wholecars og bombning 

Et MUST HAVE for danske Skriver.