Varer fra producenten Posca

Kæmpe udvalg af Posca Tusser. Kvalitets tuschen fra Posca er ikke til at komme uden om hvis man skal bruge tuscher af absolut højeste kvalitet. Tuscherne kan anvendes på alle typer materialer og overflader. Anvendelses mulighederne er uden grænse da man uden problem kan bruge den til f.eks at tegne på tekstil og stof med.

Skal tuschen anvendes på tekstiler, er det en god idé at vaske stoffet før der tegnes. På den måde holder farverne bedst. Efter man har tegnet færdig skal stoffet stryges, dette gøres fra bagsiden i første omgang for at sikre holdbarheden. 

Derudover kan Posca tuscher bruges på glas, metal, træ, plastik og meget mere. Er holdbarheden vigtig er det et godt fif at give et tyndt lag klarlak som efterbehandling, dette kan naturligvis også købes i Fresh Connection, på den måde sikre man at motivet ikke tager imod ridser og falmer i direkte sollys.

Posca tusser har et tryksystem, som gør at der altid løber maling til spidsen så den ikke tørrer ud imens der tegnes. dette sikre naturligvis en ensartethed i når man bruger tusserne. derudover er der en lille glaskugle , som gør at man kan ryste malingen godt sammen før brug. 

Spidserne kan tages ud og vendes på de fleste modeller, hvis f.eks at spidsen skulle blive slidt kan den super nem lige tages ud og vendes. Dette gør naturligvis at tuschen er meget genanvendelig, det spidsen som er den del der slides mest let kan udskiftes. Posca tuscherne har også den fordel at de med at fast vrid kan skilles helt ad og dermed genfyldes, hvilket også giver mulighed for blande dine egene farver.

Vi har et stort udvalg alle størrelser, typer og farver kan købes her.

Mere
Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8