Molotow tuscher

Tuscher fra Molotow er kvalitets tuscher af højeste kvalitet. Tuscherne har et pumpesystem som sikre konstant tilløb af maling til tuschen spids. Malingen er vandbaseret og har et rigtig højt indhold af pigment, selv de lyse farver dækker rigtig godt. Vi har altid et kæmpe udvalg af farver og størrelser, samt forskellige sæt som er sammensat af populære farver. Prøv tuscher fra Molotow og du vil ikke fortryde det. Er holdbarheden en vigtig faktor kan vi anbefale efterbehandling med klarlak, som giver en ekstra flot finish og sikre at malingen holder!

Underkategorier

pr. side
Viser 51 - 54 af 54
 • 35,00 dkk

  GRAFX Art Masking Liquid Pump Marker giver muligheden for at arbejde i lag med dine tegninger på en helt ny måde. Tuschen indeholder en speciel type at blæk som danner et tyndt lag, en maske. Når dette er tørt kan du tegne oven på med en anden farve, hvorefter masking tuschens blæk kan "nulres" af! Dette er...

  35,00 dkk
  På lager
 • 249,00 dkk

  Perfekt til brug i tegnebøger på papir. Bæredygtig og 100% lugtfri tusch. Disse farver er udviklet af frugtfarver og godkendt til brug af børn. Denne tusch åbner virkelig muligheder, da du også selv kan blande dine helt egne unikke farver. Farverne er vandbaseret, og kan bruges på alle typer papir, perfekt til...

  249,00 dkk
  På lager
 • 249,00 dkk

  Perfekt til brug i tegnebøger på papir. Bæredygtig og 100% lugtfri tusch. Disse farver er udviklet af frugtfarver og godkendt til brug af børn. Denne tusch åbner virkelig muligheder, da du også selv kan blande dine helt egne unikke farver. Farverne er vandbaseret, og kan bruges på alle typer papir, perfekt til...

  249,00 dkk
  På lager
 • 249,00 dkk

  Perfekt til brug i malebøger på papir. Bæredygtig og 100% lugtfri tusch. Disse farver er udviklet af frugtfarver og godkendt til brug af børn. Denne tusch åbner virkelig muligheder, da du også selv kan blande dine helt egne unikke farver. Farverne er vandbaseret, og kan bruges på alle typer papir, perfekt til...

  249,00 dkk
  På lager
Viser 51 - 54 af 54