Spraymaling

Det største online udvalg af spraymaling, lak og dåser til kunst, hobby og graffiti. Kæmpe udvalg af farver og gode rabatter. Vi har alt fra blank til mat finish og garanterer den bedste dækkeevne på vores spraymaling. Vi har kun spray af høj kvalitet. og samtidig byder vi dig også gode råd om brugen. Er du for eksempel i tvivl om hvlke overflader malingen kan bruges på eller ikke er klar over hvilke typer dysser du skal bruge. Er spraymaling farlig at indånde? Vi er altid klar til at give dig en hjælpene hånd. Billig spraymaling uden at gå på kompromi med kvaliteten. 

Vælg dine spray dåser her og få dem sendt lige til døren eller kom og afhent dem i vores butik.

Vælg et mærke nedenfor og se vores store udvalg.

Underkategorier

  • Tilbehør

    Tilbehør når du skal arbejde med spraymaling er vigtigt. Spraymaling indeholder opløsningsmidler og er ikke sundt at indånde. Det er derfor vigtigt at bruge maske, både indendørs og udendørs. Der skal bruges kulfiltermasker som åndedrætsværn når du skal bruge spraymaling. her finder du masker, handsker, og nye filtre til din maske.

  • Dysser

    Dysser eller "caps" til spraydåser. Der findes forskellige dysser til forskelligt brug. skal der komme en tyk eller tynd streg ud? mulighederne er mange. Køb et par forskellige og prøv dig frem !

Viser 1 - 30 af 30
Viser 1 - 30 af 30