Der er 14 varer.

Viser 1-14 af 14 element(er)

Aktive filtre

Molotow Premium - Spraymaling
Vis her
MTN 94 - Spraymaling med...

MTN 94 - Spraymaling med...

Pris 35,00 kr.
Vis her

Spraymaling

Vi fører en kæmpe udvalg af spraymaling til kunst, graffiti, hobby og professionelle. Stort af udvalg af farver inde for alle mærker. De mest populære mærker inde for spray maling føres selvfølgelig i Fresh Connection. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du velkommen til at kontakte os..

Molotow spraymaling 250 farver og nuancer

Belton Molotow spraymaling er yderst velegnet til hobbybrug, kunst, graffiti og streetart. Spraymaling fra Molotow kan anvendes på stortset alle overflader, og kan bruges til bl.a. at male lamper, lærred, træ, metal, billedrammer eller din cykel, kun din fantasi sætter grænser for brugen af denne spraymaling. Kvaliteten, dækkeevnen er så høj at dette er blevet til den mest udbedte og kendte maling i verden inden for streetart og graffiti. Farveudvalget er på mere end 251 farver, hvilket betyder at der findes flere nuancer af alle farver.

Dåsen er "Low pressure" hvilket gør det let at kontrollere malingen. Vi anbefaler altid at ryste malingen grundigt i flere minutter før brug, og efter brug vende bunden i vejret og give dyssen et tryk. Dette gør at dyssen ikke stopper til når maling tørrer op.

Spraymaling