Spraymaling

Vi fører et kæmpe udvalg af spraymaling til kunst, graffiti, hobby og professionelle. De mest populære mærker indenfor spraymaling føres i Fresh Connection, hvor vi har et kæmpe udvalg af farver. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du velkommen til at kontakte os.

Molotow spraymaling 250 farver og nuancer

Belton Molotow spraymaling er yderst velegnet til hobbybrug, kunst, graffiti og streetart. Spraymaling fra Molotow kan anvendes på stort set alle overflader, og kan bruges til bl.a. at male lamper, lærred, træ, metal, billedrammer eller din cykel, kun din fantasi sætter grænser for brugen af denne spraymaling. Kvaliteten og dækkeevnen er så høj at dette er blevet til den mest udbedte og kendte spraymaling i verden, indenfor streetart og graffiti. Farveudvalget er på mere end 251 farver, hvilket betyder at der findes flere nuancer af alle farver.

Dåsen er "Low pressure" hvilket gør den let at kontrollere. Vi anbefaler altid at ryste malingen grundigt i flere minutter før brug, og efter brug at vende bunden i vejret og give dyssen et tryk. Dette gør at dyssen ikke stopper lige så let til til når malingen tørrer.

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Aktive filtre