Tuscher

Tuscher, markers, penne, squeezers til kunst, hobby, graffiti og meget andet. Vi fører mange populære mærker såsom Posca og Molotow, og har et kæmpe udvalg online. Mange forskellige typer og størrelser til forskellige formål, til alt fra tegning af skitser, tuscher til at male på lærred, og squeezers til mange forskellige overfladetyper. Alt fra tuscher med vandbaseret akrylmaling, blæk med højt pigmentindhold og god slidbarhed, til oliebaserede tuscher.

Molotow tuscher

Tuscher fra Molotow er kvalitetstuscher af højeste kvalitet. Tuscherne har et pumpesystem som sikrer konstant tilløb af maling til tuschens spids. Malingen er vandbaseret og har et højt indhold af pigment, selv de lyse farver dækker fremragende. Vi har altid et kæmpe udvalg af farver og størrelser, samt forskellige sæt som er sammensat af populære farver. Prøv tuscher fra Molotow, og du vil ikke fortryde det. Er holdbarheden en vigtig faktor kan vi anbefale efterbehandling med klarlak, som giver en ekstra flot finish, og sikrer at malingen holder!

Posca tuscher

Vi har danmarks største udvalg af Posca tuscher. Den super populære vandbaserede akrylmalingstusch fra Posca, kan anvendes til f.eks. hobby- og kunstprojekter. Malingen er vandbaseret og kan vaskes af, selv hvis malingen skulle komme steder hen som ikke var meningen. Holdbarheden er stadig rigtig høj, og bruges tuschen til et formål hvor holdbarheden er vigtig, kan vi anbefale at give en gang klarlak til sidst. Dette sikrer holdbarheden og farveægtheden.

Der er 29 varer.

Viser 1-29 af 29 element(er)

Aktive filtre