Der er 23 varer.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Aktive filtre

Tuscher

Tuscher, markers, penne, squeezers til kunst, hobby, graffiti og meget andet. Vi fører mange populære mærker som Posca og Molotow. Vi har et kæmpe online udvalg. Mange forskellige typer og størrelser til forskellige formål, til alt fra tegning af skitser, tuscher til at male på lærred og squeezers til mange forskellige overflade typer. Tuscher med vandbaseret blæk med højt pigmentindhold og slidbart. 

Molotow tuscher

Tuscher fra Molotow er kvalitets tuscher af højeste kvalitet. Tuscherne har et pumpesystem som sikre konstant tilløb af maling til tuschen spids. Malingen er vandbaseret og har et rigtig højt indhold af pigment, selv de lyse farver dækker rigtig godt. Vi har altid et kæmpe udvalg af farver og størrelser, samt forskellige sæt som er sammensat af populære farver. Prøv tuscher fra Molotow og du vil ikke fortryde det. Er holdbarheden en vigtig faktor kan vi anbefale efterbehandling med klarlak, som giver en ekstra flot finish og sikre at malingen holder!

Posca tuscher

Vi har danmarks største udvalg af Posca tusser - Den super populære vandbaseret maling tusch fra Posca kan anvendes til f.eks hobby og kunst projekter. Malingen er vandbaseret og kan vaskes af selv hvis malingen skulle komme steder hen som ikke var meningen. Holdbarheden er stadig rigtig høj og bruges tuschen til et formål hvor holdbarheden er vigtig kan vi anbefale at give en gang klarlak til sidst. Dette sikre holdbarheden og farveægtheden.

Tuscher